Kabul sau Cahul

Gerul siberian e de vina pentru ca presedintele României a incurcat orasul Cahul, din Moldova, cu Kabul, din Afganistan. Am constatat, de ceva vreme, ca presedintele Traian Basescu tot incurca lucrurile. Poate, obosit din cauza flacarii violet din campania electorala extrem de solicitanta, seful statului are ceva probleme de concentrare cand apare in public si face gafe….. peste gafe. El, care a recunoscut ca nu i-a prea placut cartea,  a reusit, in trei zile, sa se incurce atunci cind a venit vorba de cunostintele sale de geografie si de istorie.

Mult asteptata vizita a sefului statului român la Chisinau a debutat cu o noua gafa a lui Basel. Acesta a incurcat Cahul, oras moldovenesc de linga Prut, cu Kabul, capitala Afganistanului. Presedintele, celor 5 milioane de romani neciuruiti,

a anuntat, cu putin timp inaite de plecarea spre Moldova, ca va vizita la Kabul noul consulat. Mi-am gandit ca la mintea lui poate sa o tuleasca putin pana in Afganistan. Dar de unde……. el mergea la Cahul!

Gerul siberian i-a facut felul ca si asa Base are ce are cu rusii.

Dar,  cu trei zile in urma, duminica, prezent la Focsani pentru sarbatorirea Unirii Basescu a facut-o iar lata: a gresit data Unirii Principatelor mutand evenimentul cu 100 de ani mai tirziu. Ce s-a intamplat de fapt si de drept? Flacara violet a complotat cu gerul siberian modificand datele din discursul presedintelui, iar acesta a vorbit despre unirea de la 24 ianuarie 1959, in loc de anul 1859……. cind s-au alipit cele doua Principate.

Pai, de lo vreme incoace, l-a intrecut pe Geoana nu numai la voturi ci si la gafe.

Prima gafa , desi a fost primar de Bucuresti de doua ori, a facut-o in noiembrie anul trecut, cind l-a numit pe Liviu Negoita prim-ministru. Basescu a incurcat sectoarele bucurestene, spunind ca acesta ar fi primar la Sectorul 4, in loc de Sectorul 3.

Dar nu-i nimic. Stati pe faza ca mai urmeaza. Gerul siberian si-a pus amprenta pe gandirea lui Basel.

Ger siberian, ger siberian.

2 Comments »

  1. 1
    stan vaille Says:

    ka…..ul tot un drac.vise placute don prezident.

  2. 2
    niculinamoisescu Says:

    Cahul sau Kabul, vorba bancului, tot o apa si-un pamant.


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: