STILOUL DE AUR (I)

Reîncarnarea era cuprinsă în Noul Testament pînă în vremea împăratului Constantin, cînd oamenii au cenzurat-o. Isus însuşi se poate să fi crezut în ea, deoarece El i-a întrebat pe apostoli dacă l-au recunoscut în Ioan Botezătorul, pe Ilie reîntrupat. Ilie trăise cu nouă sute de ani înainte de Ioan. Este o doctrină fundamentală a misticismului ebraic, iar în unele secte a fost învăţătura de bază, pînă la începutul Secolul al IX-lea. Sute de alţi terapeuţi au înregistrat pe suport magnetic mii de regresii în vieţi trecute şi multe dintre experienţele pacienţilor lor au fost verificate.

Eu însumi am verificat detalii specifice şi evenimente înregistrate în amintirile pe care Catherine şi alţii le-au avut despre vieţi trecute – detalii precise şi evenimente imposibile de pus pe seama unor amintiri false, sau a fanteziei. Nu mă mai îndoiesc că reîncarnarea nu ar fi reală. Sufletele noastre au mai trăit şi vor trăi din nou. Asta este nemurirea noastră.
Cu puţin înainte de a muri, sufletul nostru – acea parte din noi ştie cînd va părăsi corpul – se opreşte pentru o clipă, plutind. În această stare, el poate vedea culori, auzi voci şi face o trecere în revistă a vieţii care tocmai s-a încheiat. Acest fenomen se numeşte experienţă extracorporală şi a fost confirmată de mii de ori, în special de cercetările realizate de Elizabeth Kubler-Ross şi Raymond Moody. Fiecare dintre noi trece prin asta în momentul morţii, dar numai cîţiva s-au întors la viaţă şi au povestit despre această experienţă.
Mi s-a relatat şi mie un caz (l-am menţionat pe scurt în Doar iubirea este reală) – nu direct de către pacientă, ci de cardiologul ei de la Centrul Medical Mount Sinai din Miami, un om de ştiinţă foarte bine pregătit profesional şi foarte ancorat în realitate. Pacienta, o doamnă diabetică în etate, a fost internată pentru cîteva analize.(Va urma)
BRIAN WEISS

2 Comments »

  1. 1
    gorun Says:

    lucruri paranormale,e mult de discutat pe aceasta tema,dar sa lasam pentru mai tarziu cand se face si mai cald.tot ce va doriti,un blog bun.

  2. 2
    niculinamoisescu Says:

    @gorun, multumesc pentru apreciere.


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: