SUPERCOPIII DIN CHINA (II)

Acestea sînt rapoarte bine documentate. Despre aceşti copii chinezi a publicat şi revista ştiinţifică Nature, care este convinsă de autenticitatea întîmplărilor.
În extrem de interesanta lor carte, „Indigo-Schulen – Chinas Trainingsmethoden für medical begabte Kinder”, din care am extras cele mai multe din aceste informaţii, Paul Dong şi Thomas Raffill dau numele băieţilor şi fetelor (în parte cu fotografii) care au dovedit următoarele capacităţi în timpul testărilor:
* Citit şi perceperea culorilor cu urechile, mîinile, axilele, fruntea, podul palmei, picioarele, nasul;
* Prin puterea spirituală, mişcarea obiectelor şi ruperea crengilor de copaci;
* Privire cu funcţie de raze Röntgen: vedere prin copurile omeneşti, prin cartoane şi prin pereţi;
* Calcul artimetic mental mai rapid decît cu un calculator de buzunar;
* Mărirea obiectelor prin privire şi mişcarea lor prin puterea de concentrare;
* Deschiderea lacătelor prin puterea de concentrare şi
* Capacitatea de a vedea cuvinte şi imagini de pe o hîrtie mototolită sau tăiată în bucăţi.
Aceste fenomene nu se limitează doar la China, ci se petrec pretutindeni în lume. De exemplu, în Mexic s-au găsit în capitală peste 100 de copii cu capacităţi asemnănătoare celor arătate de copiii chinezi şi care sînt în stare să „citească” folosindu-se de cele mai diferite părţi ale coprului. Pare aproape imposibil că aptitudinile copiilor chinezi s-ar fi transmis celor din Mexic şi de oriunde altundeva . Şi evident că aceasta corespunde „răspîndirii spiritului” din Biblie…
Însă după ce guvernul chinez a început să studieze fenomenul copiilor, s-a constatat că aceste capacităţi de „citit” reprezintă numai vîrful aisbergului. Astfel, Paul Dong relatează că, la o manifestare, mii de invitaţi au primit cîte un boboc de trandafir. După ce toţi au luat loc şi în sală s-a instalat liniştea, pe scenă a păşit, singură-singurică, o fetiţă chinezoaică de vreo 6 ani şi a privit spre public. Apoi, după o mişcare cu mîna, toate miile de boboci de trandafiri au început să se deschidă şi să se transforme în trandafiri superbi, sub privirile celor care îi ţineau în mîini. Paul Dong scrie şi despre o demonstraţie la care au luat parte circa 5.000 de copii chinezi. Un copil şedea în faţa unui flacon cu medicamente, închis, în care se aflau mici tablete. După ce, în faţa publicului, acest flacon a fost închis cu un capac şi sigilat cu o bandă adezivă, el a fost aşezat în faţa copilului. Alături a fost instalată o cameră video care înregistra totul. Apoi copilul a spus că va începe, iar cei prezenţi au privit cu încordare. Brusc, fără ca băiatul să se mişte, prin urmare numai prin puterea sa de concentrare, tabletele au început să iasă din flacon, s-au aşezat la masă, unde apoi au şi rămas. Într-un alt caz, un copil a făcut o experienţă asemănătoare cu o monedă, care a pătruns fără dificultate în recipient prin peretele de sticlă şi a rămas acolo.(Va urma)
JAN VAN HELSING

Anunțuri

1 Comment »

  1. 1
    nostradamus Says:

    genii o data la 10000 de ani.


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: