SUPERCOPIII DIN CHINA (III)

Conform celor relatate de Paul Dong, au existat încă multe alte fenomene prezentate în China şi a căror veridicitate au fost recunoscute între timp de guvernul chinez. Fireşte, guvernul era convins la început că ar putea fi vorba despre un truc á la David Copperfield, însă numărul copiilor cu astfel de capacităţi creştea în continuare. Cînd cartea lui Paul Dong a apărut în SUA în 1997, guvernul chinez înregistrase, probabil, deja peste o sută de mii de asemenea copii.

După ce realitatea acestor cazuri nu a mai putut fi pusă la îndoială şi s-a conştientizat ce ar însemna aceasta pentru China, a început înfiinţarea de şcoli şi centre de instruire speciale, pentru copiii cu asemenea capacităţi. Între timp, situaţia a evoluat, astfel încît, dacă este găsit un copil cu înzestrări, este adus imediat la o asemenea şcoală, unde este luat în grijă. Un efect secundar interesant este acela că, parţial, copii care nu au asemenea înzestrări pot căpăta ei el astfel de capacităţi în prezenţa copiilor mediumuri.
Uri Geller susţine în cartea sa, „Mein Wunder-volles Leben”, că se află în contact cu extratereştri care-l ajută să realizeze aceste lucruri. În noiembrie 1973 a luat parte la emisiuni de radio şi de televiziune, la care, prin forţa de concentrare, a îndoit linguri şi alte obiecte metalice. La aceste demonstraţii i-a rugat pe ascultători şi pe spectatori să pună pe masă, la ei acasă, linguri sau cuţite, pentru a vedea dacă efectul se transmite. Şi într-adevăr aşa s-a întîmplat, oamenii au îndoit mii de linguri, fără să le atingă. La fel a fost şi cu furculiţe, chei, cuie, lanţuri, brăţări… Tacîmurile s-au îndoit chiar şi în cutiile în care erau păstrate. Ceasuri oprite au început dintr-o dată să meargă. A fost înregistrat şi un alte efect – copiii care urmăriseră emisiunea la televizor au putut dintr-o dată să îndoaie şi ei linguri. Văzuseră aceasta o singură dată. La începutul anului 2004, Uri Geller a repetat această experienţă la televiziunea germană.
Cel mai celebru „copil” chinez cu asemenea capacităţi a înplinit între timp vîrsta de 30 de ani şi se numeşte Zhang Baosheng.
Este deja o celebritate în China, a apărut de mai multe ori la televiziune, îşi demonstrează însuşirile fenomenale în faţa demnitarilor străini, iar guvernul i-a pus la dispoziţie chiar o maşină de serviciu şi două gărzi de corp din serviciul secret. (Va urma)
JAN VAN HELSING

Reclame

1 Comment »

  1. 1
    huan Says:

    celebritati sunt peste tot,chiar si in biafra.


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: