SUPERCOPIII DIN CHINA (IV)

Forţe telekinetice puternice nu sînt un fenomen al epocii moderne. De-a lungul a peste 40 de ani, în faţa a sute de martori, printre care s-au aflat reporteri, editorul publicaţiei Hartford Times, Mark Twain şi împăratul Napoleon al III-lea, britanicul Daniel D. Home şi-a dovedit puterea încă în anul 1852. Nu numai că a putut să facă să plutească obiecte, precum mese şi scaune, ci s-a ridicat el însuşi pînă la tavan şi a zburat prin încăpere. Zhang reuşeşte şi performanţa ca obiecte aflate într-un flacon de sticlă să iasă prin peretele acestuia, iar alte obiecte, de exemplu o coală de hîrtie pe care s-a scris anterior, să pătrundă în sticlă.

Profesorul Song Kongzhi l-a testat pe Zhang în mod repetat şi confirmă că acesta este în stare să mişte chei, termofoane, încălţăminte, iar într-un caz chiar a trecut un sac de zahăr prin pereţi de lemn sau piatră. O dată, cu prilejul unui test, funcţionari ai guvernului l-au închis într-o încăpere, ca apoi să-l găsească într-un alt loc. Începînd din acel moment, Zhang a lucrat şi pentru Ministerul Apărării.
Spre deosebire de Germania, în China asemenea „copii minune” nu sînt luaţi în rîs şi discreditaţi, ci ocrotiţi cu mîndrie de propria ţară. Ba mai mult, guvernul chinez acordă acestor aptitudini atît de multă importanţă, încît pe oameni ca Zhang îi interogrează în proiecte militare şi ştiinţifice strict secrete. Pentru Ministerul Chinez pentru Zboruri Spaţiale (corespondent al NASA americane), Zhang a făcut odată ca tabletele să iasă prin orificiul unui flacon de medicamente închis ermetic, experiment filmat de către oamenii de ştiinţă cu o cameră video extrem de performantă (patru sute de imagini pe secundă). Filmele developate au arătat o tabletă la jumătatea drumului către orificiul flaconului.
Însă Zhang nu face doar să „migreze” monede din buzunarul sacoului unei gărzi de corp în buzunarul şoferului sau „transferă” în mîna lui un măr aflat la 1 km depărtare. El preface în scrum în mîinile lui obiecte de îmbrăcăminte.
Paul Dong relatează şi despre fata chineză Yao Dong, care de asemenea face să „migreze” tablete din flaconaşe de medicamente ermetic închise, iar prin puterea de concentrare, pe lîngă îndoitul lingurilor, poate să mistuie în flăcări obiecte de îmbrăcăminte. Însă aceste capacităţi pot fi folosite şi altfel. În 1994, în prezenţa unei echipe de cercetători, fata a descoperit pentru Bohai Oil Company zăcăminte de ţiţei şi surse de apă. Consider demn de menţionat aici şi calculatorul rapid, de exemplu pe Shen Kegong, un băiat de 13 ani, pentru care nu reprezintă nici o dificultate să calculeze în minte, în 20 de secunde, numărul 625 la puterea 9 (14.551.915.228.366.851.806.640.625),compus din 26 de cifre. El a realizat această performanţă la China Agricultural Bank, sub supravegherea întregului personal al băncii. (Va urma)
JAN VAN HELSING

Reclame

1 Comment »

  1. 1
    Daniel Says:

    Interesant.


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: