Autonomia lu’ Tokes!

Cel care vrea autonomie si independenta pentru secui –  care secui? – este un DICTATOR pentru sotie si copii.  Laszlo Tokes isi terorizeaza, non-stop, sotia si copii. Episcopul reformat de Piatra Craiului a invatat ca e bine sa ii tina din scurt pe ai casei, ca sa fie recunoscut ca seful familiei. Daca in decembrie 1989 timisorenii s-au revoltat sa il apere pe popa, sotia acestuia s-a revoltat in 2010 ca sa scape de popa.  A cerut divortul, acuzandu-l de infidelitate si de faptul ca a traumatizat-o psihic. Tokes Edith  spune  ca poate dovedi toate acuzatiile pe care le aduce, „cu martori sau inscrisuri: scrisori de dragoste, sms-uri, notite”. Sotia europarlamentarului roman sustine ca, in cei 25 de ani de casatorie, a fost „terorizata si traumatizata psihic” de sotul sau. „S-a ajuns la absurditatea sa comunice cu mine si cu copiii prin intermediul scrisorilor pe care ni le trimitea in mod oficial, circa 200 de scrisori, si al unui jurnal in care ne adresa intrebarile la care astepta raspuns: eram obligati sa mentionam fiecare cheltuiala pe care am avut-o, cu bonul atasat: lapte, fructe, curent, etc”, se arata in solicitarea depusa la Judecatorie, citata de Mediafax.

Mai sa fie. Mai ceva ca Sadam Husein. Si Sadam dadea poporului mancare pe cartela, dar cel putin o dadea gratis si nu cerea justificare.

„Nu ma invita la dineurile ori petrecerile private organizate de el la Budapesta si la care isi invita prietenii si colegii, evitand sa apara cu mine in cercuri de prieteni”, acuza Tokes Edith. Femeia cere ca, dupa divort, sa isi reia numele purtat anterior casatoriei, cel de Joo, si vrea sa-l oblige pe episcop la plata unei pensii de intretinere de o treime din venituri pentru cei doi copii, care inca nu si-au finalizat studiile.

 Se pare ca a fost tare traumatizata daca nici numele de Tokes nu si-l mai doreste.

Primul termen al procesului de divort a fost stabilit la Judecatoria Oradea pentru 12 mai.

Reclame

3 Comments »

 1. […] Articol publicat in: Familiehttps://niculinamoisescu.wordpress.com/2010/03/29/autonomia-lu-tokes/ […]

 2. 2
  gyury Says:

  asta trebuia reformat de mult.

 3. 3
  vily Says:

  christos a inviat.


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: