Oltchim rescrie istoria handalului de club din Romania

VIS IMPLINIT! Oltchim - Gyor 24-20 „Ar fi o tragedie sa ratam finala!” Acesta era mesajul presedintelui Ioan Gavrilescu pentru clubul valcean si suporterii sai inainte de returul semifinalei cu Gyor dupa egalul (25-25) inregistrat in tur, in sala maghiara. Valcencele semnalau ca au inteles acest mesaj la antrenamentele dinaintea partidei retur si anuntau ca vor da totul pentru o calificare istorica in ultimul act al Ligii Campionilor.

Usor timorate de miza partidei, valcencele au inceput mai slab si erau conduse in minutul 2 cu scorul de 2-0. Fetele lui Voina nu s-au dat insa batute si au revenit imediat la conducere (5-4, min.13). Apararea isi face datoria, insa Gyorul pare mai puternic, preluand sefia partidei (7-8, min.12) dupa ce Palinger a interventi excelent in fata jucatoarelor noastre. Spre finalul primei parti, Nechita si Neagu reusesc insa doua goluri consecutive si Oltchimul intra la pauza in avantaj (11-10), care desi era fragil constituia un prim pas pentru finala!

Incepem superb repriza secunda (13-10, min.33), insa greselile in atac apar din nou iar dupa ce nu inscriem timp de 4 minute, Gyorul egaleaza (13-13, min.37) cu aruncarile lui Amorim. Desprinderea decisiva vine in urmatoarele minute, atunci cand Oltchimul marcheaza 5 goluri consecutive fara a primi vreunul (18-13, min.41). In aceste momente, Ungureanu este imperiala in poarta, Nechita o invinge din orice unghi  pe Palinger si Valcea..merge in finala!
CS Oltchim Ramnicu Valcea – Gyori ETO Audi KC 24-20 (11-10)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: