SECRETELE ZILELOR DE NAŞTERE

Personalitate. Fie că evoluează sau nu în domeniul artelor, cei născuţi pe 12 au un simţ dramatic dezvoltat şi pun pasiune în tot ceea ce fac, chiar dacă e vorba doar de lucruri banale. Au o fire prietenoasă, le place să socializeze, să colaboreze. Sînt liantul grupului şi sufletul petrecerilor.

Îi măguleşte să se afle în centrul atenţiei. Energici şi dornici de schimbări, sînt mereu în mişcare, preocupaţi mereu de altceva.
Defecte. Stări de spirit schimbătoare, nervozitate, instabilitate, dispersie, atribute care îi pot împiedica să-şi exploateze resursele.
Dragoste. Înclinaţi mai mult spre flirt decît spre ceva serios, arareori au legături stabile. Chiar şi atunci cînd iubesc sincer, independenţa lor şi dorinţa de a face doar ce îi taie capul, indiferent că partenerul este sau nu de acord, pot compromite relaţia.
Semnificaţia cifrei 13: Profesioniştii
Personalitate. Uzînd de calităţi precum simţ practic, creativitate şi disciplină, cei născuţi pe 13 au darul de a şti să îmbine frumosul cu durabilul şi funcţionalul. Sînt oameni realişti, logici, organizaţi, meticuloşi şi de încredere, care pun preţ pe muncă, familie şi tradiţie. Profesia e de bază pentru ei, dar este esenţial să le placă ceea ce fac. Se poate să-şi schimbe ocupaţia pînă îşi găsesc vocaţia, dar cînd o găsesc, fac o artă din meserie. Sînt, în general, serioşi, vorbesc puţin, sincer şi cu miez.
Defecte. Rigiditate, încăpăţînare, conservatorism, scepticism, care pot bloca accesul la o serie de oportunităţi. Le trebuie mai multă deschidere…
Dragoste. Au sentimente profunde şi statornice. Prudenţi, se leagă greu, în timp. Chiar dacă nu sînt prea expansivi în dragoste, au un farmec special.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: