Experienţa incredibilă a unui american care a vizitat… Raiul! (XVIII)

Dick şi Anita au aşteptat tip de cîteva minute, dar nu s-a întîmplat nimic în afara faptului că în spatele lor coada de maşini a aluat proporţii considerabile. De aceea, între orele 12,30, şi 12 ,45 ei s-au decis să avanseze pe jos către locul accidentului. Cînd a întîlnit primul ofiţer de poliţie. Dick i-a spus: „Sînt pastor. Pot ajuta pe cineva? Mă pot ruga pentru cineva?”. 

Ofiţerul a scuturat din cap şi i-a răspuns: „Şoferii celor două maşini sînt puţin speriaţi, dar nu au păţit nimic grav. Puteţi vorbi cu ei, dacă doriţi”. „Ce s-a întîmplat însă cu celălalt vehicul, cel acoperit cu o prelată?”. „Şoferul din maşina roşie este mort”. În timp ce Dick vorbea cu ofiţerul de poliţie, Anita s-a îndreptat către cele două maşini avariate. I-a oerit imediat cafeaua fierbinte de care abia dacă se atinsese şoferul mai în vîrstă. Mai tîrziu, Dick avea să povestească astfel ceea ce s-a petrecut în continuare: „Dumnezeu mi-a vorbit şi mi-a spus; „Trebuie să te rogi pentru bărbatul din maşina roşie”. Dick era un pastor baptist de excepţie, dar nu mai auzise vreodată ca cineva să se roage pentru un mort. „Nu pot face acest lucru, s-a gîndit el. Cum aş putea să mă duc acolo şi să mă rog? Acel om este mort”.
Ploaia cădea acum în averse, dar Dick nu are atent la acest lucru. El l-a privit pe ofiţer, ştiind că ce urma să spună avea să îi pară acestuia de neînţeles. Totuşi, Dumnezeu i-a vorbit extrem de clar, aşa că nu avea nici o îndoială că trebuia să se roage pentru acel bărbat mort. Oricît de bizar i se părea acest lucru, Dick nu a avut nici o clipă vreo îndoială că cel care i-a cerut să se roage era Sfîntul Duh. „Aş dori să mă rog pentru bărbatul din maşina roşie”, i-a spus Dick ofiţerului. „Aşa cum vă spuneam, este mort”, i-a răspuns acesta. „Ştiu că sună ciudat, totuşi doresc să mă rog pentru el”. Ofiţerul l-a privit multă vreme, după care i-a spus: „Dacă asta doriţi să faceţi, nu aveţi decît, dar vă avertizez că priveliştea este oribilă. Bărbatul nu numai că a murit, dar corpul său se află într-o stare deplorabi;ă. Totul este acoperit cu sînge şi cu cioburi de sticlă, iar cadavrul este complet strivit”. (Va urma)
DON PIPER

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: