Scrisoare deshisa FEDERAŢIEI ROMÂNE DE ŞAH

Ca simplu cetatean al Romaniei, ca iubitor al sportului ma adresez Organului de conducere colectivă al Federaţiei Române de Şah – ADUNAREA GENERALĂ a membrilor afiliaţi si Consiliului Director cu urmatoarea problema:
Din STATUTUL FEDERAŢIEI ROMÂNE DE ŞAH nu reiese ca pesedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Şah şi totodata si Preşedinte al Consiliului Director ar avea in atributiuni AFILIEREA Federaţiei Române de Şah la Partidul Democrat Liberal – Filiala Braila.
De ce spun acest lucru?
Pentru simplul motiv ca domnul CONSTANTIN DUMITRIU amesteca functia de Preşedinte al Federaţiei Române de Şah cu cea de presedinte al PDL – Filiala Braila si cu diverse ocazii trimite felicitari brailenilor din partea PDL semnand cu functia pe care o detine la Federaţia Româna de Şah. In afara de felicitarile scrise (pe banii Federatiei sau pe banii partidului?), diverse voci „blonde” apeleaza pe telefon brailenii, de ziua lor de nastere/onomastica sa le ureze “La multi ani”, in numele PDL si a presedintelui Constantin Dumitriu specificand ca este si pesedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Şah .
Domnilor:
Vicepreşedinţi:MARIANA IONIŢĂ si VASILE MANOLE ;
Secretar General: CRISTIAN PALAMAR ;
Antrenor federal : CONSTANTIN IONESCU ;
Membri: DANIEL CANDEA , ALIN-VIVIAN CÂMPEANU, VASILE DRAGOMANU, CLAUDIU-BADEA IORDACHE, COSTICĂ-CIPRIAN NANU si CORNELIU PAŞCALĂU;
cumva Statutul adoptat de către Adunarea Generală a Federaţiei Române de Şah din 15 aprilie 2006 (Predeal), cu modificările aprobate în Adunarea Generală a Federaţiei Române de Şah din 16 martie 2008 (Bucureşti) si intrat în vigoare prin Hotărârea Secţiei a IV-a civilă a Tribunalului Bucureşti, pronunţată la dosarul nr.10697/3/2009 în şedinţa publică din 13 august 2009 a fost modificat?
Sau poate CODUL DE ETICĂ ŞI DISCIPLINĂ permite ca presedintele , pentru consolidarea pozitiei sale politice, sa uziteze de functia dobandita prin vot pentru un mandat de 4 ani.
Daca DA , inseamna ca abuzeaza de functie si intra in posesia datelor de indentitate si numerelor de telefon ceea ce ma duce cu gandul ca incalca cu buna stiinta Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, ceea ce este foarte grav.
Daca NU, luati masuri urgente cu un asemenea comportament pentru ca „FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE ŞAH este persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, autonomă, neguvernamentală, apolitică şi fără scop lucrativ, în condiţiile legii”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: