VOTCA, SPRITE sau CLOR?

Susan HAN, specialist in plante, ne invata cum sa prelungim prospetimea florilor primite in dar. Susan recomanda folosirea sucurilor precum SPRITE sau 7UP care pot face apa mai acida si mai bogata in zahar. Ea recomanda crearea unei solutii alcatuita dintr-o parte suc acidulat, trei parti apa si cateva picaturi de clor.

De asemenea este recomandata si adaugarea a unor picaturi de votca. Alcoolul are rolul de a incetini ofilirea plantelor prin incetinirea capacitatii acestora de a produce etilena, spun specialistii.

2 Comments »

  1. 1
    coriolan Says:

    vin fiert acum si numai acum.


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: