Combinatorul folosit de mafiile din PSD și din PNL în jaful de la ANRP

In februarie 2012,Presedintele Fundatiei „Fiii Brailei”, Sergiu Diacomatu, indeamna brailenii sa semneze petitia lansata de catre ONG-ul pe care il conduce si care se intitula „Spuneti stop jafului din administratia locala!”. In cadrul unei conferinte de presa, Sergiu Diacomatu a prezentat petitia si a explicat si motivele pentru care s-a decis sa o lanseze. Acesta a spus ca s-a saturat sa vada cum pe final de mandat, actualii sefi ai administratiei publice locale isi fac de cap pe banii publici si iau decizii majore fara sa consulte cetatenii. Acesta face referire la imprumutul de aproximativ 35 de milioane de lei pe care Primaria Braila dorea sa il contracteze pentru a finanta lucrarile de reabilitare a Bulevardului Dorobantilor. In fapt, spunea Diacomatu, banii au o cu totul alta destinatie si de aceea brailenii trebuie sa se uneasca pentru a stopa aceasta manevra: „Traim vremuri grele, vremuri de criza in intreaga lume. In aceste vremuri, primarul Simionescu, seful sau de partid Bunea Stancu si consilierii locali traiesc in lumi paralele………..
Acesta mai atragea atentia ca nu intelege de ce primarul Simionescu nu asteapta sa vada solutionarea in instanta a problemei blocarii fondurilor pentru Dorobanti , bla, bla, bla.,care il duce cu gandul  la ilegalitati (mai sa fie, cine vorbeste): „Mai aEste revoltatoare graba primarului, acum, pe final de mandat, sa imprumute acesti bani, atata timp cat mai sunt doar 3-4 luni pana la alegeri, iar imprumutul se intinde pe 8 ani. Mai ales ca vom inapoia bancilor aproximativ 44 milioane lei, fiecare cetatean activ al Brailei urmand sa dea inapoi 638 de lei, prin majorari de taxe si impozite locale. In loc sa astepte solutia din procesul cu institutiile europene si sa faca tot posibilul pentru a primi inapoi acesti bani de la Uniunea Europeana, primarul iresponsabil prefera sa amaneteze viitorul Brailei si dezvoltarea orasului pe urmatorii 8 ani, doar pentru a plati cu maxima urgenta acesti bani catre firmele de partid.
Astfel, noi, brailenii, ajungem sa suportam indirect costurile campaniei electorale a acestor doi indivizi ce doresc sa ne conduca destinele pentru alti 4 ani!”.

Ce uita sa spuna Diacomatu la acea data?

Uita sa spuna ca el FIUL BRAILEI era Combinatorul folosit de mafiile din PSD și din PNL în jaful de la ANRP.

Uita sa spuna ca el FIUL BRAILEI a facut ca nu numai noi, brailenii, ci noi,  romanii,”sa ajungem sa suportam indirect costurile campaniei electorale a acestor indivizi ce doresc sa ne conduca destinele”

Cititi si va minunati unde era imaculatul BANCOMATU!

http://revistablogurilor.ro/cine-e-combinatorul-folosit-de-mafiile-din-psd-si-din-pnl-in-jaful-de-la-anrp-presa/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: